PASIRKA za rajčicu, inox , Gulliver

35,45  sa PDV-om

35,45 s PDV-om 

Uređaj za pasiranje rajčicu od nehrđajućeg čelika (inox materijal),
veličina 17×22,5×30 cm i stezaljkom za pričvršćivanje za podlogu.

Pasirka za rajčicu Gulliver

Napravite nevjerojatno lako, bez previše nereda domaće umake ili osvježavajuću čašu soka od svježih rajčica.
Jednostavno pričvrstite (pomoću stege koja dolazi s pasirkom) uređaj na podlogu.

Pripremite rajčice i stavite posudu ispod oba žlijeba, jednog za pulpu tj. sok, a drugog da sakuplja ostatke.

Rajčice ubacite (poželjno da rajčice budu malo raskuhane prije pasiranja radi brže i bolje obrade) u gornji dio pasirke i zavrtite ručku u smjeru kazaljke na satu koja pokreće dio za mljevenje dok uvlači rajčice u područje drobljenja.

Svi dijelovi su od inox materijala te podložni ručnom čišćenju ili čišćenju u perilici za suđe.

SPECIFIKACIJE:

• Veličina: 17*22,5*30 cm
• Konstrukcija: 18/10 nehrđajući čelik
• Čišćenje i njega: Ručno pranje/ suđerica
• Proizvedeno u Italiji

Izpasiranu rajčicu može se upotrijebiti za pripremu umaka, juha, preljeva za pizzu, tjesteninu, rižu i ostalih priloga jelu.

Nabavite zrele plodove. Svakako probajte rajčice da li imaju dobar okus, jer prezrela rajčica brzo postaje neugodnog okusa.

Kupite li tvrđi paradajz ostavite ga na suncu 48-72 sati da omekša, vidjet će te da će postati i crveniji.

Pasiranje rajčice je postupak kojim se svježa rajčica pretvara u gustu, glatku smjesu, koja se koristi kao osnova za razne umake, juhe, salse i druge kulinarske delicije. Ovaj proces je ključan u mnogim mediteranskim kuhinjama, gdje rajčica igra centralnu ulogu u pripremi jela.

Upotreba pasiranih rajčica:

Pasirane rajčice su svestran sastojak koji se koristi u raznim jelima. Mogu poslužiti kao baza za umake, poput marinara umaka za tjesteninu, ili kao temelj za domaće juhe. Također, često se koriste kao sastojak u pizzama, varivima ili čak kao dodatak mesnim jelima.

Pasiranje rajčice omogućava kuharima da izvuku maksimum okusa iz ovog voća i da stvore jela bogata okusom i teksturom. Ovaj jednostavan, ali bitan postupak čini rajčicu prilagodljivim i neizostavnim sastojkom u kuhinji.

 

4o

https://www.agroart.hr/product-category/oprema-za-dom-i-vrt/

https://www.facebook.com/AgroArt

pasirka za rajčicu
pasirka za rajčicu